Ga naar de inhoud

Zakelijk bestellen? Klik hier!

Ontdek onze

Catering

Bij Yammie by Pims begrijpen we hoe belangrijk het is om uw klanten, gasten of collega’s goed te verzorgen tijdens een zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een bedrijfslunch, vergadering of evenement, wij bieden een uitgebreide cateringservice om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Onze cateringervice is ontworpen om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. We bieden een breed scala aan ambachtelijke broodjes, salades, soepen, verse sappen en drankjes, allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en met zorg bereid. Ons menu is flexibel en voldoet aan specifieke dieetwensen, waaronder vegetarische, glutenvrije en veganistische opties.

Perfect voor

Ieder Evenement

Onze cateringservice is beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten van elke omvang. Of u nu een kleine vergadering heeft of een groot bedrijfsevenement plant, wij zorgen ervoor dat uw behoeften volledig worden verzorgd. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers zorgen voor de levering van het eten en kunnen, indien gewenst, ter plaatse blijven om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Ontdek onze

Bedrijfslunches

Naast onze cateringservice bieden we ook de mogelijkheid om uw bedrijfslunches te verzorgen. Wij bieden een regelmatig terugkerende lunchservice aan, waarbij wij op afgesproken tijden heerlijke broodjes, salades, soepen en drankjes leveren op uw locatie. Zo hoeft u zelf niet meer na te denken over de lunch en kunt u zich focussen op uw werk.

Bij Yammie by Pims staan we bekend om onze gastvrijheid en persoonlijke service. Wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Neem contact met ons op om uw zakelijke lunch of behoeften te bespreken, wij helpen u meer dan graag verder!

Neem contact met ons op voor uw

Zakelijke bestelling