Meteen naar de inhoud

Zakelijk bestellen? Klik hier!

Over Ons

Als broodjeszaak zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw maaltijd. Dankzij ons gevarieerde aanbod hebben wij voor iedere klant en ieders smaak een gepast broodje. Dit doen we iedere dag met plezier en met hart voor onze klanten. Zodat u lekker kunt eten tegen een scherpe prijs.

Favoriet sinds 2011

De broodjeszaak van Tilburg

Onze Familie

Homemade Food​

Authentiek met een twist

Meet The Chef

Pim Remeijsen

Kwaliteit proef je, net als de versheid van producten. Bij Pims Broodjeszaak kunt u dan ook terecht voor echte delicatessen. Wij werken namelijk met echte ambachtelijke streekproducten en hebben bovendien een samenwerking met een kwaliteitsslager. Hiermee zorgen we ervoor dat alles wat u bij ons bestelt bol staat van smaak en u kunt genieten van onze diverse aanbod.

Ons Concept

Al 10 jaar lang stoppen wij onze passie in het bereiden van de lekkerste en meest uitgebreide broodjes. Wij weten dan ook als geen ander hoe ervoor zorgen dat u kunt genieten van uw broodje. Daarom maken wij alleen maar gebruik van kwaliteitsproducten, zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bestel dan ook snel een van onze overheerlijke broodjes en geniet van een welverdiende lunch!