Ga naar de inhoud

Zakelijk bestellen? Klik hier!

Favoriet sinds 2011

Dé broodjeszaak van Tilburg

Het verhaal over

Yammie by Pims

Yammie by Pims is ontstaan uit onze passie voor broodjes en ons streven naar kwaliteit. In 2011 zijn we begonnen in een kleine keuken met het bereiden van onze eigen broodjes. We werkten hard om onze recepten te perfectioneren en de beste ingrediënten te vinden, en al snel begonnen onze vrienden en familieleden te vragen waar ze onze heerlijke broodjes konden kopen.

De visie van

Pim Remeijsen

Onze toewijding aan kwaliteit heeft ons geholpen om een trouwe klantenkring op te bouwen en een begrip te worden in Tilburg. We zijn trots op onze ambachtelijke broodjes, gemaakt van de beste ingrediënten en vol van smaak. We werken alleen met lokale leveranciers en doen ons best om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Bij Yammie by Pims geloven we in gastvrijheid en persoonlijke service. We willen dat onze klanten zich welkom voelen en genieten van een heerlijke lunchpauze of een gezellige middag met vrienden. Onze zaak heeft een gezellige en ontspannen sfeer, waar we streven om een plek te zijn waar mensen graag samenkomen en genieten van onze broodjes en drankjes.

We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen jaren en kijken uit naar de toekomst. Ons doel is om onze klanten te blijven verrassen en te inspireren met nieuwe recepten en smaken terwijl we trouw blijven aan onze waarden van kwaliteit, duurzaamheid en gastvrijheid.